Rüyada yüzünde tüy çıktığını görmek

Rüyada yüzünde tüy çıktığını görmek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde tüy çıktığını gördüyseniz:

  • Yorıılmak bilmeden bir çok önemli işi başarabilirsiniz.

Rüyada yüzünde tüy çıktığını görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzde tüy çıktığını görmek başının derde gireceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına alamet eder.

Rüyada tüy çıktığını görmek üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünün tüylerini almak hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada yüzü tüylü görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde tüy olduğunu görmek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzü tüylenmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzündeki tüyleri aldırmak huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments