Rüyada ayak tüyü görmek

Rüyada ayak tüyü görmek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, daha büyük adımlar atılacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Rüyada ayak tüyü gördüyseniz:

  • Alınan kararları anlayabilmek için seçeneklerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada ayak tüyü görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada ayağında tüy görmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada hayvan tüyü yolmak böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada bacak tüyü almak onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağını tüylü görmek umutlarının tazeleneceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalettir.

Rüyada tüysüz papağan görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tüy görmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünün tüylenmesini görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments