Rüyada tuvalette soğan görmek

Rüyada tuvalette soğan görmek kurtuluşa kavuşacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına işarettir.

Rüyada tuvalette soğan gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin ediyor.

Rüyada tuvalette soğan görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı kuru soğan görmek herhangi zarara uğramayacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına delalettir.

Rüyada soğan yediğini görmek çok daha büyük adımların atılacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına işaret etmektedir.

Rüyada elinde soğan görmek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada soğan ve patates görmek mesleğinde atılım yapacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işaret eder.

Rüyada yeşil soğan yolmak maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada yeşil soğan sulamak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine yorulur.

Rüyada büyük soğan görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments