Rüyada büyük soğan görmek

Rüyada büyük soğan görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına tabir olunur.

Rüyada büyük soğan gördüyseniz:

  • Beklenmedik maddi gelişmelerin sizi oldukça rahatlatabileceği görülüyor.

Rüyada büyük soğan görmek işindeki verimin artacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada taze yeşil soğan görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine rivayet eder.

Rüyada tarlada yeşil soğan görmek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, sorunların teker teker çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saksıda taze soğan görmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına rivayet eder.

Rüyada soğan patates görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına delalettir.

Rüyada taze soğan ekmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına yorulur.

Rüyada tarladan yeşil soğan toplamak bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş soğan görmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments