Rüyada yeşil soğan yolmak

Rüyada yeşil soğan yolmak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, nimetin ve kazancın artacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, rüya sahibinin allah katında muhterem biri olduğuna, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, sorunların üstüste geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil soğan yolmak gördüyseniz:

  • Taleplerinizi dile getirmenizde fayda var.

Rüyada yeşil soğan yolmak aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına rivayet eder.

Rüyada soğan yolmak iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada ekili yeşil soğan görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil soğan ektiğini görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan ve maydanoz görmek maddi zarar edeceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarladan yeşil soğan toplamak pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil soğan diktiğini görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan ve sarımsak görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, kazancın yarı yarıya artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments