Rüyada soğan yediğini görmek

Rüyada soğan yediğini görmek daha iyi yerlere geleceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, güzel bir hayatı olacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soğan yediğini gördüyseniz:

  • Ya da uzun zamandır görmediğiniz bir kişiyi habersiz ziyarete gitmeniz durumunda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kuru soğan yediğini görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, bir sınavdan geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada soğan yediğini görmek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin soğan yediğini görmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yeşil soğan yediğini görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada taze soğan yediğini görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada taze soğan yedirmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, hayatının alt üst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğe soğan yedirmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine delalettir.

Rüyada başkasının soğan yediğini görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments