Rüyada soğan ve patates görmek

Rüyada soğan ve patates görmek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soğan ve patates gördüyseniz:

  • İlişkinin kalıcılığını sağlamak için ciddiyetinizi göstermelisiniz.

Rüyada soğan patates görmek sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada patates soğan satmak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada patates ve soğan görmek yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, helal rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada soğan ve patates görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, kazancın gittikçe artacağına inanılır.

Rüyada patates soğan soymak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Rüyada patates soğan görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada patates soğan almak sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada patates salatası yemek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments