Rüyada tutunduğunu görmek

Rüyada tutunduğunu görmek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, eşine değerli hediyeler alacağına, doğru karar veremeyeceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına inanılır.

Rüyada tutunduğunu gördüyseniz:

  • Kafanızdakileri dile getirebilirsiniz.

Rüyada düşerken ağaca tutunmak haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demire tutunmak kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayalıklara tutunmak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada birini düşerken tutunmak para sahibi olacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada demirden tutunmak kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalet eder.

Rüyada urgana tutunmak boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak çok daha hayırlı yollara girileceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine inanılır.

Rüyada dallara tutunmak iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments