Rüyada yeşil turp görmek

Rüyada yeşil turp görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil turp gördüyseniz:

  • İki çok cazip olmayan alternatif arasında bir seçim yapmanız gerekiyor.

Rüyada yeşil turp görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman turp görmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine yorulur.

Rüyada turp almak hayırlı kapılar açılacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada turp satın almak işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine yorulur.

Rüyada kırmızı turp yemek zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine yorulur.

Rüyada tatlı turp yemek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine yorulur.

Rüyada beyaz turp görmek işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, yapılan ahlaksız davranışlara alamet eder.

Rüyada turp yemek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments