Rüyada turp suyu içmek

Rüyada turp suyu içmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada turp suyu içmek gördüyseniz:

  • Dürüst fikir ya da değerlendirmeleriniz değerli, gerçekçi ya da haklı olabilir.

Rüyada turp suyu içmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına tabir olunur.

Rüyada turp tarlası görmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, işlerin rayından çıkacağına alamet eder.

Rüyada turp yemek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine delalettir.

Rüyada beyaz turp görmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada turp topladığını görmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada kırmızı turp toplamak refah içinde olacağına, allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına delalet eder.

Rüyada topraktan turp çıkarmak ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine yorulur.

Rüyada havuç ve turp görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments