Rüyada siyah turp görmek

Rüyada siyah turp görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, sözlerinden çıkmayacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah turp gördüyseniz:

  • Sizden tecrübeli kişilerin faydalı tavsiyeleri olabilir.

Rüyada siyah turp görmek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına delalet eder.

Rüyada turp satın almak hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına işaret eder.

Rüyada turp otu görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına delalettir.

Rüyada mor turp görmek elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına yorulur.

Rüyada yeşil turp görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına rivayet eder.

Rüyada turp topladığını görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada turp görmek yolunun ve geleceğinin açık olacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine tabir olunur.

Rüyada turp suyu içmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments