Rüyada türbeyi ziyaret ettiğini görmek

Rüyada türbeyi ziyaret ettiğini görmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine delalettir.

Rüyada türbeyi ziyaret ettiğini gördüyseniz:

  • Diyete, spora başlayabilir, doktor kontrolüne önem verebilirsiniz.

Rüyada türbeyi ziyaret ettiğini görmek yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada türbeyi ziyaret etmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, geçim derdine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada mevlana türbesini ziyaret etmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, çok daha fazla adım atacağına yorulur.

Rüyada türbe ziyaretine gitmek çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine inanılır.

Rüyada türbe ziyaretinde bulunmak her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliya türbesini ziyaret etmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ziyaret türbe görmek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada türbe ziyareti yapmak yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments