Rüyada türbe ziyaretine gitmek

Rüyada türbe ziyaretine gitmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına inanılır.

Rüyada türbe ziyaretine gitmek gördüyseniz:

  • Sizinle birlikte aynı kişiye ilgi duyan başka birisi daha olabilir.

Rüyada türbe ziyaretine gitmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına delalet eder.

Rüyada evliya türbesi ziyaret etmek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işarettir.

Rüyada türbeyi ziyaret görmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, iflas edeceğine delalettir.

Rüyada türbeleri ziyaret etmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada ziyaret türbe görmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine inanılır.

Rüyada türbe ziyaretinde bulunmak yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada türbe ziyareti yapmak hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada türbeyi ziyaret etmek hayal kırıklığına düşeceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments