Rüyada türbe ziyareti yapmak

Rüyada türbe ziyareti yapmak tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, umduğunu bulamayacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada türbe ziyareti yapmak gördüyseniz:

  • Hissettikleriniz ya da yapmak istediğiniz değişiklikler konusunda net olmazsanız problem çıkabilir.

Rüyada türbe ziyareti yapmak kazançlı işler yapacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada türbeyi ziyaret etmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada türbeleri ziyaret etmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada türbe ziyaretine gitmek isteklerine kulak vereceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada türbeyi ziyaret görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada ziyaret türbe görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada evliya türbesini ziyaret etmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine inanılır.

Rüyada türbeyi ziyaret ettiğini görmek adımların çok iyi bir yol açacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments