Rüyada türbede mum görmek

Rüyada türbede mum görmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada türbede mum gördüyseniz:

  • Pratikte size hiç bir faydası dokunmayacak işlerle ilgilenmeniz nedeniyle gereksiz yere vakit kaybedebilirsiniz.

Rüyada türbede mum görmek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, çok sevileceğine işaret eder.

Rüyada türbede mum yakmak kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada türbeye mum yakmak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, canının derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta mum görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine tabir olunur.

Rüyada mum istemek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden mum almak kendisi ile gururlanacağına, dualarının karşılığını göreceğine yorulur.

Rüyada doğum günü pastası ve mum görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının mum yaktığını görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments