Rüyada mum istemek

Rüyada mum istemek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, içini açmaya karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada mum istemek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz maddi konularda, kadınsanız duygusal ilişkilerinizde şanslısınız.

Rüyada mum istemek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada hediye mum almak onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, insanların hayır dualarının alınacağına rivayet eder.

Rüyada türbede mum yakmak herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada mezara mum dikmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, hastalıklarının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mum ve şamdan görmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada sarı mum görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada süs mumu görmek işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada sönmüş mum görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments