Rüyada babasının mezarlığını görmek

Rüyada babasının mezarlığını görmek sebep olacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine, doğru adımlar atacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına inanılır.

Rüyada babasının mezarlığını gördüyseniz:

  • Ortaklık gerektiren bir girişiminizde diğer tarafla ilgili fikirleriniz değişmeye başlayabilir.

Rüyada anne ve babasının mezarını görmek hiç istemediği işlere gireceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada ölmüş babasının mezarını görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasının mezarında dua etmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş babanın mezarını kazmak ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada anne ve babanın mezarını görmek çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada anne babasının mezarını görmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine alamet eder.

Rüyada babanın mezarında ağlamak aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, hayat boyu desteği olacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babasının mezarını açmak harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, kendi çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments