Rüyada babanın mezarında ağlamak

Rüyada babanın mezarında ağlamak maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına inanılır.

Rüyada babanın mezarında ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı karışık durumlar yeni hamleler , değişiklikler yapmanızı ya da taşınmanızı gerektirebilir.

Rüyada ölmüş babasının mezarında ağlamak kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine işaret eder.

Rüyada babanın mezarında ağlamak yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada babamın mezarında ağlamak hasretliğin biteceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına alamet eder.

Rüyada mezarın üstünde ağlamak kariyerinin yükseleceğine, her şeyin yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada mezarında ağlamak başarılarının devam edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada mezarda ağlamak evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına yorulur.

Rüyada kendi mezarının başında ağlamak işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezara sarılıp ağlamak parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments