Rüyada ölmüş babasının mezarını görmek

Rüyada ölmüş babasının mezarını görmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, birlikte bazı işler yapılacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş babasının mezarını gördüyseniz:

  • İsteklerinizi ya da fikirlerinizi net şekilde ifade edemezseniz yanlış anlaşılabilirsiniz.

Rüyada anne baba mezarı görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına delalettir.

Rüyada babasının mezarının açıldığını görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada anne ve babanın mezarını görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada babasının mezarını görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş babanın mezarını kazmak ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babasının mezarını açmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, edilen duaların kabul edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada babanın mezarına gitmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada baba mezarını görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments