Rüyada ölmüş babasının mezarını açmak

Rüyada ölmüş babasının mezarını açmak hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babasının mezarını açmak gördüyseniz:

  • Bazı yöntem veya taktikleriniz karşı direnç duvarına takılıyor olabilir.

Rüyada ölmüş babasının mezarını açmak sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş babanın mezarını açmak hoşgörülü biri olunacağına, maddi gücünü kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada babanın mezarını açmak bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının mezarını açmak kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, kişinin rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada annesinin mezarını açmak çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinin mezarını açmak umutlarını kaybedeceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar açmak uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü mezarı açmak aileden ayrı kalınacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments