Rüyada trafik kazasından son anda kurtulmak

Rüyada trafik kazasından son anda kurtulmak rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, garanti olacak makama oturacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada trafik kazasından son anda kurtulmak gördüyseniz:

  • Değişik şeyler deneyebilir, değişik yerlere gidebilir, değişik işlerle uğraşabilir veya icatlarınızla göz doldurabilirsiniz.

Rüyada trafik kazasından son anda kurtulmak zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğulmaktan son anda kurtulmak borçlarının kapanacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine alamet eder.

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak iş yaşantısında hırslanacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada ölümden son anda kurtulmak işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine tabir olunur.

Rüyada düşmekten son anda kurtulmak yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölmekten son anda kurtulmak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten düşmekten son anda kurtulmak edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada otobüse son anda binmek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments