Rüyada babasının düğününü görmek

Rüyada babasının düğününü görmek daha fazla mal sahibi olacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, güzel günler için çalışılacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına alamet eder.

Rüyada babasının düğününü gördüyseniz:

  • Bazı konulara direkt müdahale etmek isteyebilirsiniz.

Rüyada babasının düğününü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne ve babanın düğününü görmek kıtlığın meydana geleceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına inanılır.

Rüyada anne babanın düğününü görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi düğününe yetişememek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğün için kuaföre gitmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde altın bilezik görmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret eder.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada düğün oynamak daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments