Rüyada düğün oynamak

Rüyada düğün oynamak zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük başarılara imza atılacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına alamet eder.

Rüyada düğün oynamak gördüyseniz:

  • Bazı olayları, konuları ya da işleri farklı şekilde ele almanızda fayda var.

Rüyada düğüne gitmek ve oynamak aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi düğününde oynamak şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine alamet eder.

Rüyada kendi düğünde oynamak maddi durumunuzun düzeleceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına inanılır.

Rüyada akrabanın düğününde oynamak onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çalgılı düğünde oynamak hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine alamet eder.

Rüyada düğününde oynamak o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına rivayet eder.

Rüyada bir düğünde oynamak inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sünnet düğününde oynamak ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments