Rüyada kendi düğününe yetişememek

Rüyada kendi düğününe yetişememek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada kendi düğününe yetişememek gördüyseniz:

  • İlgisiz davranırsanız daha fazla şey öğrenebilmeniz mümkündür.

Rüyada düğüne yetişmeye çalışmak bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada kendi düğününe yetişememek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına inanılır.

Rüyada düğüne yetişememek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına tabir olunur.

Rüyada düğününe yetişememek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine işarettir.

Rüyada cuma namazına yetişememek refaha erileceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada trene yetişmeye çalışmak anne babanın üzüntü duyacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına delalettir.

Rüyada cenazeye yetişememek rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir yerlere yetişmeye çalışmak eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments