Rüyada anne babanın düğününü görmek

Rüyada anne babanın düğününü görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, dertlerinin şifasını bulacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne babanın düğününü gördüyseniz:

  • İstemediğiniz şekilde anlaşılabilirsiniz.

Rüyada anne ve babanın düğününü görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne babanın düğününü görmek duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada babasının düğününü görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine delalettir.

Rüyada annemin düğününü görmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin düğününü görmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada annesinin düğününü görmek geçiminin kolaylaşacağına, istediği başarıyı göstereceğine delalettir.

Rüyada ölen anneyi babayı görmek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne ve babanın birlikte olduğunu görmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments