Rüyada babanın dövdüğünü görmek

Rüyada babanın dövdüğünü görmek başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada babanın dövdüğünü gördüyseniz:

  • Her şeyi kafanızda tam olarak tasarlamadan başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada anne babayı dövmek sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Rüyada babanızın sizi dövdüğünü görmek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada babasını dövmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne baba dövmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine delalettir.

Rüyada babasının dövdüğünü görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada babasını dövdüğünü görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada babanı dövmek rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına delalet eder.

Rüyada babamı dövmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments