Rüyada babasını yatakta görmek

Rüyada babasını yatakta görmek işlerinin bollaşacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasını yatakta gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara varmak veya belli konularda durumunuzu ya da duruşunuzu netleştirmek istiyorsanız gereken koşullar yüzünü gösterebilir.

Rüyada babayla aynı yatakta yatmak evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı yatakta görmek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına inanılır.

Rüyada babayı yatakta görmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada babasını yatakta görmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne babayı yatakta görmek düzenin bozulacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına alamet eder.

Rüyada anne ve babayı yatakta görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara allah’ın izni ile şifa bulunacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına tabir olunur.

Rüyada yatakta uzandığını görmek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına delalettir.

Rüyada yatağının kırıldığını görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments