Rüyada top oynamak ve gol atmak

Rüyada top oynamak ve gol atmak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, planlarının bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada top oynamak ve gol atmak gördüyseniz:

  • Ani sinirsel patlamalara karşı ihtiyatlı olmanız gerekiyor.

Rüyada top oynamak ve gol atmak darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine inanılır.

Rüyada top oynamak gol atmak arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada topla gol atmak var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada futbol oynamak gol atmak bol nimete kavuşulacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına delalettir.

Rüyada futbol oynamak ve gol atmak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, allah yolunda ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada futbolda gol atmak kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gol atmak büyük aşamalar kaydedeceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına tabir olunur.

Rüyada maçta gol atmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments