Rüyada tırnakta kan görmek

Rüyada tırnakta kan görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine inanılır.

Rüyada tırnakta kan gördüyseniz:

  • Sonlandırmaya ya da sonuçlandırmaya çalıştığınız anlaşmalar veya konular varsa, tahmin edilmesi zor hareketler sizi daha da zor durumda bırakabilir.

Rüyada tırnakta kan görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada tırnaktan kan aktığını görmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun tırnağını kesmek kadim dostlar edineceğine, başarısının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesilmek allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, güzel bir evliliğe delalet etmektedir.

Rüyada tırnaklarına oje sürmek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnaklarına kırmızı oje sürmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına alamet eder.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına inanılır.

Rüyada tırnakları uzun görmek sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments