Rüyada tırnakta beyaz oje görmek

Rüyada tırnakta beyaz oje görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, neşesine kavuşacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, imkânlarının çoğalacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada tırnakta beyaz oje gördüyseniz:

  • Belli konularda voltaj yükseliyor.

Rüyada tırnağa beyaz oje sürmek dünyasının iyileşmesine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına yorulur.

Rüyada tırnakta beyaz oje görmek rütbesinin yükseleceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağına oje görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Rüyada tırnaklarını kırmızı ojeli görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına alamet etmektedir.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, üçüncü gözünün açılacağına rivayet eder.

Rüyada tırnaklarına oje görmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarında oje görmek haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına işarettir.

Rüyada tırnakları ojeli görmek kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments