Rüyada tırnakları siyah görmek

Rüyada tırnakları siyah görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnakları siyah gördüyseniz:

  • Erkek arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli bir ortamda bulunmanız olasıdır.

Rüyada siyah ojeli tırnak görmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada tırnakta siyah oje görmek sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah tırnak görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine tabir olunur.

Rüyada tırnakları siyah görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tırnağa siyah oje görmek kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada ayak tırnağını siyah görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada tırnağa siyah oje sürmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına tabir olunur.

Rüyada kendi tırnağını kesmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments