Rüyada ayak tırnağını siyah görmek

Rüyada ayak tırnağını siyah görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, gelirinden yana memnun olacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnağını siyah gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada ayak tırnağını siyah görmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnağı törpülemek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı yemek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, dedikoduya rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı düşmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına inanılır.

Rüyada ayak tırnağı kestiğini görmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya delalet eder.

Rüyada uzamış ayak tırnağı görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnağının koptuğunu görmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada ayak tırnağının kesildiğini görmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments