Rüyada tırnağının kesildiğini görmek

Rüyada tırnağının kesildiğini görmek beden sağlığının zarar göreceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına rivayet eder.

Rüyada tırnağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, evinizi, diğer mal varlıklarınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda baskılar artıyor.

Rüyada tırnakları kesilmek işin düzeltileceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına işarettir.

Rüyada tırnak kesip atmak mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada ayak tırnağının kesildiğini görmek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada ayak tırnaklarının kesildiğini görmek bir araya geleceğine, rızkının sonsuz olacağına yorulur.

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesilmek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada tırnağının kesildiğini görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına tabir olunur.

Rüyada tırnağın kesildiğini görmek kafasının rahat edeceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına alamet eder.

Rüyada kızının tırnağını kesmek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments