Rüyada kızının tırnağını kesmek

Rüyada kızının tırnağını kesmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, ailesini de mutlu edeceğine rivayet eder.

Rüyada kızının tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Belli bağlardan ya da planlardan kurtulmanız kendi potansiyelinizin farkına varmanızı sağlayacaktır, unutmayın.

Rüyada kızının tırnağını kesmek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun tırnağını kesmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına işarettir.

Rüyada ölen kişinin tırnağını kesmek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç ve tırnak kesmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, mülkiyetinin de artacağına delalet eder.

Rüyada babanın tırnaklarını kesmek geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının ayak tırnaklarını kesmek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnakları derin kesmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kedi tırnağı kesmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments