Rüyada tırnak kesip atmak

Rüyada tırnak kesip atmak kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, çekilen acıların unutulacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Rüyada tırnak kesip atmak gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler daha fazla para kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada tırnak kesip atmak bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, kısmetli bir işe atılmaya tabir olunur.

Rüyada ayak tırnaklarının kesildiğini görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada tırnağının kesildiğini görmek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, güç kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada ayak tırnağının kesildiğini görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına işaret eder.

Rüyada tırnağın kesildiğini görmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, yarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada tırnakları kesilmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına alamet eder.

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesilmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada tırnak atmak kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments