Rüyada babasının dövdüğünü görmek

Rüyada babasının dövdüğünü görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, stresten uzaklaşacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada babasının dövdüğünü gördüyseniz:

  • Alışverişler veya pazarlıklar esnasında karşı koyulması zor teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada babasını dövmek sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada babasının dövdüğünü görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada babamı dövmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada baba dövmek bazen istemediği şeyler yapacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına yorulur.

Rüyada anne baba dövmek iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, biraz olsun hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada babanın seni dövdüğünü görmek ortaklarla aranın bozulacağına, bir daha kopmayacağına yorulur.

Rüyada baba kızını dövmek hedeflerini tutturacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına işaret eder.

Rüyada baba anneyi dövmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments