Rüyada babanın seni dövdüğünü görmek

Rüyada babanın seni dövdüğünü görmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanın seni dövdüğünü gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı yatırımlar konusunda şanslısınız.

Rüyada babanın seni dövdüğünü görmek hanesindeki rızkın eksileceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin seni dövdüğünü görmek rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada birinin seni dövdüğünü görmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine delalet eder.

Rüyada babayı dövmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine işarettir.

Rüyada babasının dövdüğünü görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanın anneyi dövdüğünü görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için allah’ın çok büyük yardım edeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada ölmüş babayı dövmek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada babasını dövdüğünü görmek sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments