Rüyada timsahı yenmek

Rüyada timsahı yenmek hayırlı adımlar atılacağına, bir uzmana başvurulacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, evlatlarının hayrını göreceğine, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, zararının büyük olacağına işarettir.

Rüyada timsahı yenmek gördüyseniz:

  • Bazı planlar veya düzenlemeler sıralı şekilde sizin ilginizi bekliyor olabilir.

Rüyada timsahı yenmek ters giden durumların düzeltileceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada timsah tarafından yenmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tatlısının yendiğini görmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kavgada yenmek sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine işarettir.

Rüyada savaşta yenmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada aslanı yenmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemek yendiğini görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına rivayet eder.

Rüyada ayı tarafından yenmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments