Rüyada timsah öldürdüğünü görmek

Rüyada timsah öldürdüğünü görmek ağız tadının yerine geleceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada timsah öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Muz gördüğümüzde maymunu aramak yerine önümüze bakmamızda fayda var.

Rüyada yeşil timsah öldürmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine işaret eder.

Rüyada timsah yavrusu öldürmek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada timsah öldürmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada timsah öldürdüğünü görmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına delalet eder.

Rüyada suda timsah öldürmek elde bulunan imkânların artacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine tabir olunur.

Rüyada timsahı öldürmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada yavru timsah öldürmek moralinin, keyfinin kaçacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına delalet eder.

Rüyada timsah tarafından öldürülmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments