Rüyada babasını aramak

Rüyada babasını aramak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, onların kıymetini bileceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına alamet eder.

Rüyada babasını aramak gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşadığınız hayal kırıklıklarının üstesinden gelerek, kendinizde isteklerinizi gerçekleştirme gücünü bulabilirsiniz.

Rüyada babasını aramak çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına alamet eder.

Rüyada babayı aramak başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, neşesini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babayı bir arada görmek maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, kendini bunu başaracağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babayı aramak devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada elbise aramak kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına delalet eder.

Rüyada kızını aramak kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına işaret eder.

Rüyada kısmet aramak bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni ev aramak yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments