Rüyada kısmet aramak

Rüyada kısmet aramak yaşanan kötü anıların silineceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, rahat bir döneme girileceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada kısmet aramak gördüyseniz:

  • Liderlik rolüne soyunabilirsiniz.

Rüyada kısmet aramak hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek kısmet görmek bol muhabbette olacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kısmet çıkması görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına alamet eder.

Rüyada kısmeti açılmak gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine işarettir.

Rüyada kısmetinin açıldığını görmek sevgi ve hürmet göreceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine inanılır.

Rüyada kısmetini görmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısmetinin çıktığını görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine işarettir.

Rüyada kısmet bulmak kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments