Rüyada babayı aramak

Rüyada babayı aramak işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, üzüntülerinin son bulacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine yorulur.

Rüyada babayı aramak gördüyseniz:

  • Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler.

Rüyada ölmüş babayı aramak sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına rivayet eder.

Rüyada babayı aramak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasını aramak hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada anne ve babayı bir arada görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada polis aramak sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada tarihi eser aramak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına delalettir.

Rüyada kendi mezarını aramak kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine işarettir.

Rüyada yolunu aramak rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
kardelen

babamı aratım rüyamda