Rüyada timsah kovalaması görmek

Rüyada timsah kovalaması görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına alamet eder.

Rüyada timsah kovalaması gördüyseniz:

  • Sakin bir tutum içinde olmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada timsah tarafından kovalanmak keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada timsah tarafından kovalandığını görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada timsah kovalaması görmek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine yorulur.

Rüyada ormanda timsah görmek gayrimenkul işine girileceğine, dine ve allah’a yakınlaşacağına rivayet eder.

Rüyada su ve timsah görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada timsah yemek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada timsah ve köpek görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizin içinde timsah görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, sorunlarının birken beş olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments