Rüyada timsah beslemek

Rüyada timsah beslemek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, daha temkinli ve garantici olacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına alamet eder.

Rüyada timsah beslemek gördüyseniz:

  • Eksik bıraktığınız şeyler var.

Rüyada timsah beslemek zenginliğinin artacağına, sorunlarının sürekli artacağına delalettir.

Rüyada timsah yavrusu beslemek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde yavru timsah beslemek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada yavru timsah beslemek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına yorulur.

Rüyada timsah beslediğini görmek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, maddi gücünün artacağına işarettir.

Rüyada evde timsah beslemek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalette timsah görmek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine delalettir.

Rüyada su içinde timsah görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments