Rüyada ağaçta timsah görmek

Rüyada ağaçta timsah görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçta timsah gördüyseniz:

  • Kararlarınıza bağlı kalmanızda fayda var.

Rüyada ağaçta timsah görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına işarettir.

Rüyada timsahı yenmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada timsah ve kurbağa görmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada havuzun içinde timsah görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada timsah ve aslan görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada timsah dişi görmek zor zamanların geride kalacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların allah katında kabul edileceğine rivayet eder.

Rüyada timsahı karada görmek moralsiz ve düşünceli olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada tuvalette timsah görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments