Rüyada timsah yavrusu beslemek

Rüyada timsah yavrusu beslemek evleneceğinize, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, büyük başarılar elde edeceğine, yalan söylemeyeceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına inanılır.

Rüyada timsah yavrusu beslemek gördüyseniz:

  • Hiç istemediğiniz konularda bazı sözler vermeniz, bazı anlaşmalara varmanız veya belli bir yoldan gitmeniz beklenebilir.

Rüyada yavru timsah beslemek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine inanılır.

Rüyada evde yavru timsah beslemek ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada timsah yavrusu beslemek eşe dosta yardım edileceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada timsah beslediğini görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işarettir.

Rüyada timsah beslemek çok güzel işlere gireceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde timsah beslemek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada denizde yavru timsah görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada timsah yavrulari görmek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments