Rüyada tesettür gelinlik giymek

Rüyada tesettür gelinlik giymek kendisi paralayacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, uzun yıllar yaşayacağına, yüksek moralli olacağına rivayet eder.

Rüyada tesettür gelinlik giymek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada tesettür gelinlik giymek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada beyaz tesettür giymek evlerine dünürcü geleceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada tesettür giymek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işaret eder.

Rüyada tesettüre bürünmek mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine inanılır.

Rüyada tesettürlü birinin açıldığını görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine delalettir.

Rüyada tesettürlü gelin görmek maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini tesettürlü görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, aile hayatına adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada tesettüre girdiğini görmek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments