Rüyada birini tesettürlü görmek

Rüyada birini tesettürlü görmek uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini tesettürlü gördüyseniz:

  • Ani tepki veya kararlar yanlışlar yapılması anlamına gelebilir.

Rüyada başkasını tesettürlü görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin tesettüre girdiğini görmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının tesettüre girdiğini görmek bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada kendini tesettürlü görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin tesettüre girdiğini görmek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada anneyi tesettürlü görmek kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını tesettürlü görmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada birini tesettürlü görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments