Rüyada tesettür giymek

Rüyada tesettür giymek yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, emeklerinin heba olacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tesettür giymek gördüyseniz:

  • Evinize veya sevdiğiz kişilerle ilişkilerinizle ilgili geliştirici aktivitelere odaklanmanızda fayda var.

Rüyada tesettür giymek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine delalet eder.

Rüyada beyaz tesettür giymek sağlık sorunlarının artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına işarettir.

Rüyada tesettür gelinlik giymek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının tesettüre girdiğini görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını tesettürlü görmek güzel günler yaşanacağına, evlatlarının hayırlı olacağına delalet eder.

Rüyada tesettürlü birinin açıldığını görmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına delalettir.

Rüyada birinin tesettüre girdiğini görmek böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına işaret eder.

Rüyada başkasının tesettüre girdiğini görmek yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments