Rüyada tesettüre girdiğini görmek

Rüyada tesettüre girdiğini görmek aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, maddi açıdan zarar edileceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına inanılır.

Rüyada tesettüre girdiğini gördüyseniz:

  • Olumsuz giden şeyleri olumluya çevirmenize yardım edecek planlar yapabilirsiniz.

Rüyada başka birinin tesettüre girdiğini görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına delalettir.

Rüyada bir arkadaşının tesettüre girdiğini görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın yorulur.

Rüyada tesettüre girdiğini görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bahtının güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada birinin tesettüre girdiğini görmek aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının tesettüre girdiğini görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının tesettüre girdiğini görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Rüyada tesettür gelinlik giymek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını tesettürlü görmek aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments